< Tilbage

Placering ved UVM!!29-09-2012 - 19:49

Lørdag sluttede Quela og Allans deres UVM-eventyr på Zangersheide af med en placering i trøstefinalen efter en flot nulrunde

Zangersheide har været en kæmpe stor og meget lærerig oplevelse og det har været noget helt særligt at opleve en hest man selv har avlet få lov til at konkurrere imod verdens allerbedste. Quela og Allan fik da også bevist, at de kan klare sig i det selskab, da de lørdag opnåede en placering som nr. 29 ud af de 205 ekvipager, der deltog i trøstefinalen. 

Ridehesten skrev i den forbindelse: 
"I 2008 stod familien Kløve-Mogensen fra Hobro i rampelyset ved Eliteskuet sammen med deres yndige og talentfulde 2-årige springbetonede hoppe Quela VG e. Quidams Rubin, der blev udnævnt til Årets 2-års hoppe i forbundet. Den elegante og udtryksfulde hoppe gav dengang løfter om stort potentiale og det har hun bevist her ved VM på Zangersheide, hvor hun og Allan Skov kronede to gode ridt med et sikkert fejlfrit ridt i dagens klasse for 6-årige heste."
Se hele artikelen her 

Dygtige Allan Skov har stået for uddannelsen af Quela siden hun var 3 år og det er desuden værd at bemærke, at han den kommende weekend debuterer selv samme hoppes mor i Grand Prix dressur ved Danmarksstævnet i Ikast!

Tak for alt opbakningen og en særlig tak til vores faste foderleverandør Sct. Hippolyt, som har sponsoreret os i forbindelse med denne begivenhed. 

Billeder fra Zangersheide følger!

 

< Tilbage